Retourneren
Elke bestelling wordt met liefde gemaakt, ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product binnen 14 dagen te retourneren zonder opgaaf van redenen. De retourkosten betaal je zelf.

De volgenden artikelen kunnen niet geretourneerd worden:
1. Maatwerk artikelen;
2. Gepersonaliseerde artikelen;
3. Beschadigde artikelen;
4. Indien het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt, gewassen of naar rook en/of anderszins ruikt.


Stappenplan retourneren

1. Neem altijd eerst contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@hippedeugniet.nl alvorens je een artikel retour stuurt. Geef aan welk artikel je wilt retourneren.

2. Na bevestiging en akkoord van mij mag je het product retour sturen. Retourneren geschied op eigen risico. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen.

3. Verpak de artikelen zorgvuldig in en zorg dat de factuur erbij zit.

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:
Hippe Deugniet
Sterappel 6
6922 BA Duiven

5. Frankeer het pakket voldoende en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

6. Zodra je retour door mij is ontvangen stort ik het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.
Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijgt je het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten.


Klacht

Heb je ondanks mijn grote zorg en aandacht toch een klacht over een artikel. Meld dit dan zo snel mogelijk per e-mail aan info@hippedeugniet.nl.