Wat fijn dat je mijn webshop bezoekt!

Ik ben Romy Willemsen, 31 lentes jong, woon samen met mijn vriend en onze dochter Fenne en zonen Mats en Levi!
In 2019 ben ik met deze webshop begonnen. Mijn enthousiasme begon toen ik bedrukte shirtjes van anderen voorbij zag komen. Ik dacht, dat wil ik ook kunnen maken voor Fenne! Maar deze superleuke hobby liep al snel uit op een mooi bedrijf genaamd Hippe Deugniet!

Maar eerst nog wat meer over mij.
In juni 2018 werden mijn vriend en ik met exact 26 weken zwangerschap papa en mama van Fenne en Yara. Helaas was de grote wereld te groot voor Yara en hebben we haar op 22 juni 2018 moeten laten gaan. Een zeer emotionele achtbaan! Fenne vocht nog voor haar leven en Yara waakte inmiddels over haar. Nu gaat het goed met ons. We missen ons meisje natuurlijk nog elke dag.

In het dagelijks leven werk ik fulltime. Daarnaast sport ik regelmatig en wandel ik graag met onze hond Spoekie.
We genieten van elke dag!

Ook vind ik het heel fijn om tijd en aandacht te besteden aan mijn webshop. Kwaliteit en een persoonlijke sfeer vind ik twee belangrijke items. Daarnaast moet het uiteraard ook betaalbaar zijn. Ik zal heel eerlijk zijn, verdienen doe ik hier nauwelijks aan. Maar dat hoeft ook niet! Want het leven is een feestje voor iedereen en ik maak alle artikelen met veel liefde voor jullie!

Heb je vragen, suggesties of wil je persoonlijk gemaakt artikel? Neem dan gerust contact met mij op via info@hippedeugniet.nl of stuur mij een berichtje via Facebook / Instagram.

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent geworden als ik!

Veel liefs,
Romy